Start nieuw seizoen van praise en gospelkoor Colors Of Faith

Colors Of Faith is een gospel en praise koor onder leiding van Eline van der Woude uit Kampen en zingt een diversiteit aan nummers waaronder : Vrede van God, You raise me up, I will trust, Wannabaraka en The sound of silence. De naam van het koor betekend letterlijk kleuren van het geloof. Dit houdt voor ons in dat wij open staan voor alle Christelijke geloofsovertuigingen en dat iedereen die van zingen houd welkom is bij ons koor.

Op dit moment bestaat het koor uit een kleine 40 leden die komen uit onder andere Hattem, Zwolle, Heerde, Wezep, Hattemerbroek en Mastenbroek.

Donderdag 14 september gaan de repetities voor het nieuwe seizoen van Colors Of Faith weer van start. Vanaf de eerste repetitie wordt het meteen al hard werken omdat er in het najaar een boel  optredens op het programma staan.  1 oktober  in het  Isala ziekenhuis in Zwolle, 29 oktober bij baptisten gemeente Bethel in Hattem, 21 december een kerstconcert in samenwerking met El Shaddai uit Wezep en de Ontmoetingsband uit Hattem en op 24 december bij de Pauluskerk in Wezep. Ook  voor 2018 zijn er al weer de nodige aanvragen voor optredens binnengekomen waar het koor zeer trots op is en wordt er heel voorzichtig gekeken wat er mogelijk is voor een Praise dienst ism de Oranje vereniging en de Ontmoetingsband uit Hattem . “In september 2014 zijn we voor het eerst begonnen met de repetities en als je nu ziet naar welk niveau we in deze korte tijd zijn gegroeid zijn we hier natuurlijk ook zeer mee in onse nopjes! Vooral als je ziet dat we vaak ruim een jaar vooruit al worden gevraagd geeft wel aan dat men onze zangkwaliteit weet te waarderen”, aldus een bestuurslid van het koor.

 

Mocht je na het lezen van bovenstaande enthousiast zijn geworden schroom dan niet om te komen kijken.  Voor de mannen in het bijzonder geldt deze oproep om eens te komen kijken en luisteren. Colors Of Faith is een gezellig koor waar je je zo thuis voelt.

 

 Kom en ervaar het op donderdag 14 september vanaf 19.45 uur bij de Emmauskerk in Hattem. Informatie over het koor kan je vinden op www.colorsoffaith.nl of op Twitter en Facebook.