Ontstaan van het koor

Jacco: Het idee is ontstaan doordat we met een groep zijn gaan zingen bij een Gospel en Praisekoor in Wapenveld. Hier werden we heel erg vrolijk van. Al pratend met een vriend over dat koor en wat nu te doen zei hij waarom beginnen jullie zelf geen Gospel en Praisekoor met de oude groep in Hattem! Ik zei ja, dat idee had ik nu ook. Daarna heb ik het idee in de groep gegooid en dit werd zo positief ontvangen dat het een kleine stap was om door te gaan.

Jacco vervolgt:  Het kwam eigenlijk mooi uit, want als koor wilden we nog geen afscheid nemen van elkaar. Daarom is een doorstart als gospelkoor een prachtig idee. Na een startvergadering met Anja, Jeanet, Mariska, Wilma en ondergetekende als voorlopig bestuur zijn we begonnen met het uitzetten van een richting voor het koor. Vele vergaderingen later hebben we een naam, een dirigent, huisregels, een aanmeldformulier een startdatum en een ruimte om te repeteren. Inmiddels zijn er 35 aanmeldingen/belangstellenden. Een heel mooi begin dus.

De naam Colors Of Faith (kleuren van geloof) komt voort uit het feit dat we met meerdere kerken en geloven samen zingen voor onze Heer.

Het is de bedoeling dat het koor met een fris repertoire optreedt in kerkdiensten in de regio en af en toe een concert geeft.

We repeteren om te beginnen 1 x in de 14 dagen op donderdagavond in de Emmaüskerk aan de Dorpweg 27 in Hattem. Hebben we je belangstelling gewekt, kom dan gerust kijken of het je wat lijkt. Iedereen is van harte welkom.

Groeten namens het bestuur,

Jacco Ansmink